skilte & reklame værkstedet

25 års erfaring med
skilte og reklamer

Hos Skilte og Reklame Værkstedet hjælper vi dig med, at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. Med mere end 25 års erfaring og det nyeste udstyr, er du garanteret et godt resultat. 

mere end

25 års erfaring indenfor faget

Skilte og Reklame Værkstedet blev etableret i 1996 og har derfor mange års erfaring bag os. Virksomheden har til huse i Varde – 20 km nord for Esbjerg. Vi råder over moderne og lyse lokaliteter med plads og rum til at udfolde kreativiteten med den nyeste udstyr for at opnå de bedste løsninger.

vi beskæftiger os med

Design, produktion og montage af grafiske udtryk

Vi beskæftiger os med design, produktion og montage af  skilte, bilreklamer, print og tryk. Vi er din sparringspartner og hjælper at holde styr på – og optimere den grafiske fremtoning. Vi betjener et bredt spekter af kunder herunder industrivirksomheder, detail forretninger, offentlige institutioner, håndværkere og servicebranchen. 

Værkstedet råder over

Det nyeste og mest moderne produktionsudstyr

I virksomheden råder vi over det nyeste og mest moderne produktionsudstyr. Herunder storformat printer, skæremaskiner og storformat laminatorer. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter i produktionen og giver derfor gerne garanti på vores produkter.

Kontakt os allerede i dag

Mangler du hjælp eller har du brug for mere uddybende svar omkring den rette løsning for dig, kan du kontakte os direkte i vores åbningstid eller indsende en besked, og vi vil bestræbe os på at svare indenfor 24 timer.